MAN ProfiDrive

Broșuri


LA O PRIVIRE

40 de ani de experiență în 67 de țări

Instruire avansată calificată pentru șoferi, antreprenori și manageri de flote.

Traininguri individualizate

Sunt disponibile cursuri de formare pe o gamă largă de teme și vehicule


MAN PROFIDRIVE – NOI ANTRENĂM VIITORUL

În mediul de lucru actual, competitivitatea, eficiența economică și siguranța sunt în continuă creștere. Proprietarii de business-uri nu se mai bazează doar pe inovațiile tehnice ale vehiculelor.

Pregătirea avansată calificată a șoferilor este acum un punct crucial pentru reducerea costurilor. Angajații care stăpânesc perfect vehiculele lor și primesc instruire intensivă cu privire la inovațiile tehnice și la modul optim de utilizare a acestora, contribuie la un rezultat pozitiv în aceeași masură cu angajații care știu să evite riscurile pe drum, conducând cu prudență și în siguranță. Acest lucru nu numai că mărește siguranța generală, dar reduce și consumul de combustibil și scade cheltuielile de întreținere a vehiculului. În plus, absențele din motive medicale ale șoferilor pot fi, de asemenea, reduse la minimum prin măsuri de instruire adecvate.

Cu 40 de ani de experiență, MAN ProfiDrive a adus o contribuție semnificativă la sprijinul complet pentru proprietarii de afaceri, managerii de flote și șoferii din peste 67 de țări din întreaga lume. MAN ProfiDrive s-a îmbunătățit și s-a extins continuu în ceea ce privește relațiile zilnice cu clienții, precum și portofoliul de instruire disponibil.

Pentru informații detaliate despre cursurile de formare MAN ProfiDrive sau date, vă rugăm să contactați MAN ProfiDrive la adresa de e-mail contact@man.ro.