În următorul interval de timp rețeaua de ateliere MAN - MHS Truck Service va avea program normal de funcționare

2020-03-17

Vă mulțumim pentru efortul depus în această perioadă dificilă și facem tot posibilul să vă sprijinim în activitatea dumneavoastră.

În următorul interval de timp rețeaua de ateliere MAN - MHS Truck Service va avea program normal de funcționare și va asigura serviciul de urgență Service24.

 

Stimați parteneri,

Dorim să vă asigurăm de întregul nostru sprijin, ținând cont de situația aparte cu care ne confruntăm.

Răspândirea noului Coronavirus (COVID-19) a determinat aplicarea stării de urgență atât în țara noastră cât și în multe țări din Europa.

MHS Truck & Bus susține sectorul de transport, vital pentru asigurarea celor necesare depășirii situației de criză.

De aceea, atelierele noastre din toată țara vor avea program de funcționare normal și vor asigura serviciul de urgență Service24.

Aici puteți găsi lista locațiilor noastre: https://www.man.ro/contact , precum și datele de contact Service24: https://www.man.ro/service-parts/service24

Procesul de igienizare din locațiile MHS a fost intensificat și adaptat necesităților actuale, iar personalul nostru dispune de echipamentul de protecție necesar pentru a putea lucra în condiții normale în această perioadă.

De asemenea, pentru protejarea echipei noastre și a dumneavostră, în cazul în care angajații noștri sunt suspectați de infectare cu noul Coronavirus sunt imediat direcționați către serviciile medicale competente.

Mai mult, vă rugăm să ne sprijiniți în acest demers și să aplicați aceeași regulă în ceea ce privește personalul dumneavostră: angajații care au tranzitat o zonă de risc sau au prezentat simptome specifice în ultimele două săptămâni, să nu fie delegați în a vizita atelierele MAN sau să solicite sprijin la serviciul de urgență MAN Service24.

Suntem siguri că daca vom colabora și respecta recomandările autorităților, vom susține împreună desfășurarea transportului în această situație dificila.

 

Drumuri bune și cât mai sigure!

Echipa MHS Truck & Bus